ORİJİNAL LADY ERA HAPI

Orjinal lady era hapı, Fransa’dan ithal edilen bir üründür. Son derece fazla talep gören lady era hapı, ne yazık ki sahte versiyonlarıyla da piyasaya sürülmüştür. Yurt dışından ithal edilen ürünlerin yüksek maliyeti, sahte lady era hapının satışını da beraberinde getirmiştir.

Orijinal lady era hapının yurt dışından ithal edilmesi nedeniyle adet başı ortalama 90TL civarında bir maliyeti bulunmaktadır. Bu maliyete vergiler ve kargo ücretleri eklenince, ürünün satış fiyatları tahmin edilebilmektedir.

en iyi kaldırıcı hap hangisi makalemizi incelediniz mi?

Lady era hapı satın alırken ilk olarak fiyata bakmak bile oldukça işlevseldir. İnternet üzerinde 40-90TL arasında satışa sunulan ürünlerin tamamı kopya ürünlerdir.

en etkili geciktiriçi hap hangisi Makalemizi okudunuz mu?

Diğer bir önemli unsur ise kutu ve ambalajdaki farklardır. ABD’de ve Avrupa’da satışa sunulan orijinal lady era hapı ABD’de 10’lu paket, Avrupa’da ise 4 ve 8 adet olarak satılmaktadır. Ülkemizde üretilen sahte ürünler ise genellikle 4 veya 6 tablet olarak satışa sunulmaktadır.

Makalemizi Okudunuz mu?
Eczanelerde Geciktirici Hap Bulunur mu?

LADY ERA ŞİKAYET

Lady era hapının sahte kopyalarını kullanan kişilerin yaşadığı şikayetler dikkate alınması gereken bir durumdur. İnternet üzerinde yapılan araştırmalarda, sahte lady era haplarından kaynaklanan birçok mağduriyetle karşılaşmak mümkündür. İşte bazı örnek şikayetler:

“P********.com internet sitesinden aldığım iki üründe hiçbir şeye yaramadı. Lady ERA hapı orijinal ambalajında bile gelmedi, bir şişenin içine koyup göndermişler. Hap ambalajında etiket ibaresi yoktu. Kendim için aldığım geciktirici sprey de hiçbir işe yaramadı. Bu firmanın orijinal ürün satıyorum diyerek orijinal ürün satmamasından dolayı şikayetçiyim.”

“P*******.com internet sitesinden almış olduğum lady ERA kapsülden hiç memnun kalmadım. Ürünü iade etmek ve konu ile ilgili firma çağrı merkezini sürekli aramama rağmen telefonlar hep meşguldü. Konu hakkında bana kimse yardımcı olamadı.”

“Lady era 4 lü tableti 89TL ye e*******.com dan satın aldım. Telefon numaraları olan 055******** numarasını aradığımda numaram engellenmiş, farklı bir numara ile aradığımda telefonu suratıma kapattılar. Sahte ürün satan bu firmadan şikayetçiyim.”

Bu gibi şikayetleri inceleyerek sahte lady era haplarından uzak durmanızda fayda var.

Makalemizi Okudunuz mu?
Viagra Krem: Kullanımı, Yan Etkileri ve Faydaları

ORİJİNAL LADY ERA HAPI NEREDEN ALINIR

Son olarak, orijinal lady era hapını nereden alabileceğiniz konusunda size yardımcı olalım. Para iade garantisi ile orijinal lady era hapı ve damlası için aşağıdaki ürün resmine tıklayabilirsiniz. Orijinal lady era hapı ve damlası 7 gün para iade garantilidir ve kullanmış olsanız bile iade edebilirsiniz. Sahte ürünlerden uzak durmak için güvenilir satıcılardan alışveriş yapmanız önemlidir.

en iyi bayan azdırıcı hangisi öğrenmek ister misiniz? buraya tıklayın..