Orcafil 20 mg Nedir?

Orcafil 20 mg, erkeklerde cinsel performans sorunlarının giderilmesi için üretilen bir ilaçtır. İçerisinde tadalafil etken maddesini barındıran Orcafil, bir fosfodiesteraz tip 5 inhibitörüdür. Bu inhibitör, penisteki kan damarlarının gevşemesini sağlayarak, kan akışını arttırarak sertleşme sağlanmasına yardımcı olan bir etkiye sahiptir. Orcafil, cinsel uyarılma durumunda etkisini gösterir ve ereksiyon süresini uzatır.

Orcafil 20 mg Nasıl Kullanılır?

Orcafil 20 mg, ağız yoluyla kullanılan bir hap formunda üretilmiştir. Günde yalnızca bir kez alınması önerilen Orcafil, cinsel aktiviteden yaklaşık 30 dakika önce alınmalıdır. İlacın yutulması için bir miktar su kullanılmalıdır. Orcafil’in etkisi cinsel uyarılma ile birlikte başlar ve kullanımdan sonra 36 saate kadar devam edebilir.

en iyi kaldırıcı hap hangisi makalemizi incelediniz mi?

Makalemizi Okudunuz mu?
Vegah Extra Jaguar 130: Muhteşem Performansıyla Türkiye'nin Yeni Fırtınası

Orcafil 20 mg Yan Etkileri

Orcafil 20 mg kullanırken bazı yan etkiler görülebilir. Bunlar genellikle hafif veya orta yoğunlukta olup, ilacın vücutla uyum sağlama sürecinde kendiliğinden geçer. En sık rastlanan yan etkiler arasında baş ağrısı, yüzde kızarma, hazımsızlık, burun tıkanıklığı ve hafif bulanık görme yer alır. Nadir durumlarda, baş dönmesi, kas ağrıları, bel ağrısı, mide rahatsızlığı ve hafif uyku problemleri gibi yan etkiler ortaya çıkabilir. Eğer bu yan etkilerden herhangi biri şiddetli bir şekilde görülürse, bir sağlık uzmanına başvurulmalıdır.

en etkili geciktiriçi hap hangisi Makalemizi okudunuz mu?

Orcafil 20 mg Kimler Tarafından Kullanılmamalıdır?

Orcafil 20 mg, herkes tarafından kullanılmamalıdır. İlacın kullanımında aşağıda belirtilen durumlar göz önünde bulundurulmalıdır:

  • Kalp hastalığı olan kişiler
  • Karaciğer veya böbrek yetmezliği olan kişiler
  • Düşük veya yüksek tansiyon hastaları
  • Retinitis pigmentosa gibi göz hastalığı olan kişiler
  • Organ nakli yapılmış olan kişiler
  • Priapizm gibi sürekli ereksiyon sorunu olanlar
Makalemizi Okudunuz mu?
Vigrande: Cinsel İsteksizlik Tedavisinde Nasıl Etkili Olabilir?

Bu durumların yanı sıra, Orcafil’in içerisinde bulunan tadalafil etken maddesine alerjisi olan kişiler de ilacı kullanmamalıdır.

Orcafil 20 mg Fiyatı

Orcafil 20 mg fiyatı, bulunduğunuz ülke veya bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Farklı eczanelerde veya online satış sitelerinde fiyat araştırması yaparak, en uygun fiyatı bulabilirsiniz. İlaç, reçete ile temin edilmeli ve doktorunuzun talimatlarına uygun olarak kullanılmalıdır.

Bu makalede Orcafil 20 mg hakkında genel bilgiler verilmiştir. Ancak, bu ilacı kullanmadan önce mutlaka bir doktora danışılmalı ve ilacın kullanım talimatlarına uyulmalıdır. Sağlık durumunuzu ve diğer ilaçlarınızı doktorunuza bildirerek, uygun dozajı belirleyebilirsiniz.

en iyi bayan azdırıcı hangisi öğrenmek ister misiniz? buraya tıklayın..