Afilta 20 mg Nedir?

Afilta 20 mg, erkeklerde erektil disfonksiyon tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Bu ilacın etken maddesi tadalafil‘dir. Tadalafil, fosfodiesteraz tip 5 (PDE-5) inhibitörleri olarak adlandırılan bir grup ilaç içerisinde yer alır. Afilta, cinsel aktivite öncesinde ereksiyonu sağlamak veya sürdürmek için kullanılan bir ajan olarak kullanılır.

Etki Mekanizması

Afilta 20 mg, tadalafil içeriği sayesinde etki gösterir. Tadalafil, erektil disfonksiyonun temel sebebi olan PDE-5 enzimini bloke eder. Bu durumda penise giden kan akışı artar ve ereksiyon süresi uzar. Tadalafil, cinsel uyarılmanın sağlandığı durumlarda etki gösterir. Ancak, cinsel uyarı olmadan doğal bir ereksiyon sağlamaz.

en iyi kaldırıcı hap hangisi makalemizi incelediniz mi?

Makalemizi Okudunuz mu?
100 mg'luk Combo Hap: İşlevi ve Kullanımı Hakkında Bilgiler

Kullanıcı Yorumları ve Deneyimleri

Kullanıcı Yorumu 1:

Ben Afilta’yı ereksiyon sorunum için doktorumun önerisiyle kullanmaya başladım. İlk kullanımdan itibaren etkisini hemen hissettim. Sertleşme sorunumu tamamen çözdü. Yan etkileri ise hafif baş ağrısı ve hafif bir mide bulantısı oldu ancak tolerans seviyem yüksek olduğu için sorun olmadı. İyi bir deneyim oldu.

en etkili geciktiriçi hap hangisi Makalemizi okudunuz mu?

Kullanıcı Yorumu 2:

Afilta 20 mg, benim için gerçekten harika bir ilaç oldu. Daha önce başka marka ürünler denemiştim ancak etkileri tatmin edici değildi. Afilta ile ise hem daha sert bir ereksiyon yaşadım hem de ereksiyonu daha uzun süre koruyabildim. Hiçbir yan etki hissetmedim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Kullanıcı Yorumu 3:

Afilta’yı kullanmaya başladıktan sonra cinsel yaşantımda büyük bir değişim yaşadım. Daha önce ereksiyon sorunu yaşıyordum ve bu beni cinsel anlamda çok sıkıntıya sokuyordu. Afilta ile bu sorun tamamen ortadan kalktı. İlaç, etkisini hızlı bir şekilde gösterdi ve yan etki olarak hafif bir yüz kızarması yaşadım. Fakat bunlar benim için sorun teşkil etmedi.

Makalemizi Okudunuz mu?
Viga 84000 Geciktirici Sprey

Afilta 20 mg Yan Etkiler

Afilta 20 mg kullanıcıları tarafından genellikle iyi tolere edilen bir ilaçtır. Ancak, bazı kişilerde yan etkiler görülebilir. Yan etkiler genellikle hafif ve geçicidir. En sık bildirilen yan etkiler arasında baş ağrısı, hazımsızlık, sırt ve kas ağrıları, burun tıkanıklığı ve yüz kızarması yer alır. Seyrek olarak, görmede geçici bulanıklık veya mavi renk tonunu algılama gibi görsel değişiklikler de rapor edilmiştir.

Yan etkilerin şiddeti kişiden kişiye değişebilir ve genellikle ilacın dozajı ile ilişkilidir. Ciddi yan etkiler nadirdir ancak oluşması durumunda derhal bir sağlık uzmanına başvurulması önemlidir. Bunlar arasında ani işitme veya görme kaybı, ani şiddetli baş ağrısı, kalp atışında düzensizlikler, nefes darlığı ve bayılma sayılabilir.

Makalemizi Okudunuz mu?
TestRX'i kullanmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

Önemli not: Afilta 20 mg kullanmadan önce bir doktora danışmanız önemlidir. Doktorunuz, sağlık durumunuza ve mevcut ilaçlarınıza göre en uygun dozu size önerecektir.

en iyi bayan azdırıcı hangisi öğrenmek ister misiniz? buraya tıklayın..