Super Viga 50000 Geciktirici Krem

Super Viga 50000 Geciktirici Krem, ilişkileri uzatmak için kullanılan bir üründür. Bu krem sayesinde 90 dakika boyunca ilişkilerinizi uzatabilirsiniz. Üstelik bu krem, yan etkisi olmayan bir üründür.

Super Viga 50000 Geciktirici Krem, penise sürülerek uygulanan bir kremdir. Bu krem, penis bölgesinde uyuşukluk yaratır ve geç boşalmanızı sağlar. Günümüzde stres, maddi ve manevi sorunlar gibi etkenler erken boşalmaya neden olabilir. Bu yüzden ilaçlara başvurmak oldukça normaldir. Ancak, bu krem kalıcı bir çözüm sağlamaz, sadece anlık kullanımlar içindir. Ayrıca, krem penise uygulandığında kan akışını hızlandırır ve penisi kalınlaştırma özelliği de bulunur. Dermotolojik testlerden geçmiş olan bu ürün, antialerjik özelliklere sahiptir. Lokal uygulandığı için kana karışmaz ve güvenli bir üründür.

en iyi kaldırıcı hap hangisi makalemizi incelediniz mi?

Makalemizi Okudunuz mu?
Vegaxes 130: Tüketiciler İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç

Super Viga 50000 Geciktirici Krem, prezervatif dokusunu bozmaz ve prezervatif ile uyumlu bir üründür. Ayrıca, hipoalerjik özelliklere sahiptir ve leke tutmaz. Kolayca temizlenebilir.

en etkili geciktiriçi hap hangisi Makalemizi okudunuz mu?

Bu krem 15 ml dir ve 30 kullanımlıktır. Üretimi Almanya’da, Hamburg şehrinde bulunan Walter Ritter şirketi tarafından yapılmıştır.

Kullanımı

Super Viga 50000 Geciktirici Krem, ilişkiye girmeden 15 dakika öncesinde penisin alt damar kısmına en fazla nohut tanesi kadar sürülmelidir. Bu ölçüden fazla kullanmak tavsiye edilmez, zira fazla kullanım uyuşukluk yaratarak bir süre beklemenize neden olabilir.

Super Viga 50000 Geciktirici Krem’in yan etkisi yoktur, ancak 75 yaşından büyük olanların kullanması tavsiye edilmez.

Not: Super Viga 50000 Geciktirici Krem, sağlık, tarım ve köy bakanlığından onaylıdır ve CE belgeli ve faturalıdır.

Makalemizi Okudunuz mu?
Sağlık Bakanlığı Onaylı Viagra Satışı Artık Mümkün!

en iyi bayan azdırıcı hangisi öğrenmek ister misiniz? buraya tıklayın..