Geciktirici spreyin etki edebilmesi için doğru bir şekilde kullanılması gerekmektedir. Üründen maksimum faydanın elde edilebilmesi açısından ürünün doğru bir şekilde kullanılması gerekir. Geciktirici spreyin kullanımında yalnızca penisin uç kısmına uygulanması gerekmektedir. Sprey olduğu için eser miktarda sıkmak yeterli olabilir. Penisin tamamına bu ürün sıkıldığı zaman cinsel ilişkide ereksiyon olamama problemleriyle karşı karşıya kalınabilir. Ürün tamamen erken boşalmayı geciktirmek üzere üretilen bir üründür. Penisin tamamına bu ürünün sıkılması yanlış bir uygulamadır. Geciktirici spreyi doğru bir şekilde kullanmak için kişilerin penisin sap kısmı yerine uç kısmı üzerinden alt ve üst kısmına sıkmak gerekir. Kısa aralıklarla ürünü sıkmak yeterli olabilir. Cinsel ilişki sırasında etkisini en üst düzeyde görmek için ilişkiden hemen 20 dakika önce bu ürünü kullanabilirsiniz. Daha sonra dilerseniz penisinizi ılık su ile yıkayabilirsiniz. Penisi yıkamadan cinsel ilişkiye girmekte herhangi bir sakınca yoktur. Kişiler partnerleriyle bu şekilde çok daha mutlu bir birlikteliğe imza atabilir. Her iki tarafta bu durumdan memnun kalır.

Makalemizi Okudunuz mu?
Geciktirici Sprey Nedir?

Erken Boşalma Sorunu İçin En Etkili Geciktirici Hap Hangisi makalemizi okudunuz mu?

en iyi kaldırıcı hap hangisi makalemizi incelediniz mi?

Geciktirici sprey yanında geciktirici hap ve geciktirici krem de kullanabilirsiniz. En iyi geciktirici hap hangisi makalemizi okursanız en iyi geciktirici hap steel man plus ve en iyi geciktirici kremin viagra krem oldugunu görebilirsiniz.

en etkili geciktiriçi hap hangisi Makalemizi okudunuz mu?

<a href=Geciktirici Sprey Nasıl Kullanılır?” class=”wp-image-2026″/>

Geciktirici Sprey Zararı Var Mı?

Geciktirici spreylerle alakalı merak edilen konular arasında zararlarının olup olmadığı yer alıyor. Geciktirici spreylerin doğru kullanılması doğrultusunda kişilerde herhangi bir olumsuz etki veya zararı bulunmamaktadır. Kullanan kişiler sağlık açısından herhangi bir problemle karşılaşmaz. Bu ürün yalnızca penisin hafif uyuşmasını sağlar ve cinsel ilişki sırasında etki göstermesini sağlar. Kadınlarda ise cinsel ilişki sırasında herhangi bir problem meydana getirmez.

Makalemizi Okudunuz mu?
Afrikan Tiger Jel Nedir, Nasıl Kullanılır, Etkileri Nelerdir?

eczanede satilan cinsel gücü artıran ilaçlar makalemizi incelediniz mi?

Geciktirici Sprey Hakkında Yanlışlar

Geciktirici sprey hakkında internet üzerinde yanlış bilgiler dolaşabiliyor. Özellikle bu bilgiler arasında geciktirici sprey hemen kullanıldıktan sonra cinsel ilişkiye girilebilir gibi bir söylem bulunuyor. Cinsel ilişki sırasında bunu etkisini görmek için kişilerin 20 dakika öncesinden kullanması tavsiye edilmektedir. Bir diğer yanlışsa oral ilişkilerde zararının olduğudur. Geciktirici spreyler hızlı bir şekilde emilim göstermesi nedeniyle oral ilişkide herhangi bir zararı bulunmaz. Bunun yanı sıra bazı kişiler ürünü direk olarak tüm penise uygulayabiliyor. Ancak bu durum tamamen yanlış olmakla birlikte yalnızca penisin uç kısmına uygulamak gerekir.

Diğer geciktirici ürünleri ve geciktirici hap ürünleri için tıklayınız.

Makalemizi Okudunuz mu?
Geciktirici Kullanımı İnsanların Daha İyi Hissetmesini Sağlıyor

en iyi bayan azdırıcı hangisi öğrenmek ister misiniz? buraya tıklayın..